Is je school op zoek naar een nieuw leermiddel? Dan kan je een beoordelingspakket aanvragen.

Wil je samen met je team één of meerdere van onze leermiddelen beter leren kennen? Dan kan je school binnen het kader van het keuzeproces voor een nieuw leermiddel een beoordelingspakket aanvragen. Beoordelingspakketten zijn vrijblijvend en gratis en hoeven niet teruggestuurd te worden.
Per school kan je maximaal één pakket per leermiddel per leerjaar aanvragen.

De beoordelingspakketten zijn beschikbaar per leerjaar voor volgende leermiddelen:

Reken Maar!

Krijg de beste ondersteuning bij gepersonaliseerd leren en lesgeven. Met een uitgebreid materialenaanbod voor zorg op alle niveaus, dankzij de haalbare timing een duidelijk structuur inzetbaar zoals jij het wil. 

TALENT

TALENT is een taalvaardigheidsmethode die maximale ondersteuning biedt aan de leerlingen en de leerkrachten. TALENT maakt je taalles samenhangend, coöperatief, functioneel en leuk. Meer weten klik op onderstaande knop.

ik lees met hup en aap

Op een eenvoudige manier leren leerlingen op een eenvoudige manier sneller écht lezen. Het uitnodigend lesmateriaal is ondersteunend voor de leerkracht en zo gaat de klas vlot aan de haal met taal.

Op verkenning

Echte wereldoriëntatie dat doelgericht, flexibel en fun is. Het biedt de leerkracht een haalbare methode met ruimte en suggesties voor eigen invulling. 

IJsbrekers

Onze methode voor het wiskunde voor het GO! IJsbrekers streeft naar het flexibel en met inzicht oplossen van wiskundeproblemen. IJsbrekers is volop in ontwikkeling