Welkom op het Bingelgedeelte van onze website. Als leraar ben jij de sleutel tot het succes van je leerlingen. Een goede leraar met goede leermiddelen en digitale tools maakt het verschil. 

Het Bingel oefenplatform is adaptief. Dit wil zeggen dat de oefeningen zich aanpassen aan het oefenniveau van de leerling. Merkt Bingel dat de leerling moeite heeft met een oefening dan schakelt Bingel een niveau lager. Vlot het oefenen goed, dan zorgt Bingel voor meer uitdagende oefeningen.

Bingelmodules

Bingel Eilanden

Oefenmodule voor leerlingen

Bingel Bordboek & Bordles

Bordboekmodule op jouw maat

Bingel Planner

Planningsmodule voor het schoolteam

Bingel Evaluatie

Evaluatiemodule op jouw maat

Bingel Raket

Oefen-app voor leerlingen / Differentiatie-app voor leraars

Bingel Differentiatie

Differentiatiemodule bij de leermiddelen

Bingel Zorg

Volledige zorginformatie in een handig overzicht.

Bingel Boekenkast

Leesbevorderende module

All-round platform voor het basisonderwijs

Bingel is het adaptieve all-round platform voor het basisonderwijs waar onderwijsprofessional en leerling centraal staan. Of het nu gaat om oefenen, het werken in de klas, differentiatie, planning, zorg of evaluatie, … met Bingel heb je alles bij de hand.

Bingel ondersteunt schoolteams (directie, leraars, ICT-coördinatoren, zorgcoördinatoren, beleidsondersteuners en wie deze functies combineert)  bij het uitgebreide takenpakket, en leerlingen bij het leren. We ondersteunen je tijdens en na de lesuren zodat je tijd kan vrijmaken voor het allerbelangrijkste: lesplezier.

Door het digitaliseren en personaliseren van de instructie met Bingel Bordboeken en Bordlessen, het laten oefenen van de leerlingen op de Bingeleilanden, het differentiëren en remediëren via de Bingel differentiatiemodule, het plannen en opvolgen via Bingel Planner, Bingel Zorg en Bingel Evaluatie ondersteunt Bingel het schoolteam bij ieder facet van het lesgeven.

Bingelgebruikers genieten ook van persoonlijke service. Wie een vraag heeft kan terecht op help-pagina’s maar ook bij de Bingel helpdesk. Wie graag wil bijleren kan dit via Bingel webinars, de Bingelacademie workshops of Bingelsessies op school. Tijdens de Startsessies aan het begin van het schooljaar leer je Bingelen met je nieuwe methode.

950000
unieke opgaven
0 %
leerkrachten beveelt Bingel aan
0
verschillende oefenvormen
50000 /10
op gebruiksvriendelijkheid
224000000
gemaakte oefeningen
1000000
automatische remediëringsvoorstellen

Iedere school heeft recht op een gratis Bingel basisversie

Iedere school in Vlaanderen – ook de autonome kleuterschool – heeft recht op een kosteloze basis-Bingelomgeving. Hier kan je gebruik maken van Bingel Planner en indien je één van onze leermiddelen op leerlingenaantal in een leerjaar gebruikt, heb je ook automatisch toegang tot alle Bingeloefeningen van alle leermiddelen.

Iedereen kan dus aan de slag met Bingel. Wil jouw schoolteam graag starten met Bingel? Neem dan contact op met de Bingel helpdesk of de educatief adviseur uit jouw regio.

Wisa logo
Scroll naar top