Wat is Bingel?

Bingel, op maat van jouw onderwijs

Bingel is het all-round platform voor het basisonderwijs waar de leerkracht én de leerling centraal staan. Of het nu gaat om oefenen, het werken in de klas, differentiatie, planning, zorg of evaluatie, … met Bingel heb je alles bij de hand. Bingel legt de focus op lesplezier en het leren op maat van elke leerling. Bingel ondersteunt ook schoolteams bij het uitgebreide takenpakket.

Toegang tot alle Bingeloefeningen en de Bingel agenda

Alle scholen in het kleuter- en lager onderwijs in Vlaanderen kunnen de agenda in Bingel kostenloos gebruiken. Van zodra je school één Bingellicentie Plus of Max gebruikt, heb je automatisch toegang tot alle Bingeloefeningen van alle leermiddelen. 

Bingel Raket vierkante afbeelding
Ontdek de handige app bij Bingel

Dankzij Bingel stem je oefeningen en lessen eenvoudig af op het niveau van elke individuele leerling. In de differentiatiemodule krijg je kant-en-klare differentiatievoorstellen, zowel op papier als digitaal. Handig om zowel tijdens de les als na de toets te remediëren en verrijken.

Met de handige functionaliteiten in het bordboek en de kant-en-klare bordlessen verhoog je de interactiviteit tijdens je instructie.

Via het dashboard kan je de oefeningen en taken van je leerlingen opvolgen. Tijdens de les zie je in een oogopslag wie jouw hulp nodig heeft en wie zelfstandig – op eigen niveau en tempo – verder kan werken. 

950000
unieke opgaven
0 %
leerkrachten beveelt Bingel aan
0
verschillende oefenvormen
50000 /10
op gebruiksvriendelijkheid
224000000
gemaakte oefeningen
1000000
automatische remediëringsvoorstellen

Samen sterk met onze partners

Wisa logo