Meer over Bingel Raket


Bingel Raket bestaat uit twee apps voor de tablet. Bingel Raket voor leerlingen en Bingel Raket voor leerkrachten.

Met de Bingel Raket leerlingenapp scannen leerlingen een pagina in hun werkschrift en krijgen ze automatisch de bijbehorende Bingeloefeningen op hun niveau te zien. Ook zonder scanfunctie kunnen er Bingeloefeningen en -taken gemaakt worden. In het takenscherm vindt de leerling alle Bingeltaken terug.

De Bingel Raket lerarenapp laat je de leerlingen, die oefeningen maken met de Bingel Raket leerlingenapp, live opvolgen tijdens de les.
Je ziet in één oogopslag wie welke oefeningen maakt en hoe dit verloopt. Zo kan je persoonlijk ondersteuning bieden aan wie dit nodig heeft.

Bingel Raket in de klas

Opvolging (ook realtime)

Bingel Raket dashboard leraar

Bingel Raket voor leerkrachten geeft je een duidelijk overzicht van hoe het oefenen verloopt. Het diagram toont je hoeveel juiste en foute antwoorden er gegeven werden. Je ziet in drie handige kolommen wie jouw hulp nodig heeft en wie zelfstandig – op eigen niveau en tempo – verder kan werken. Wie dreigt af te haken verschijnt in de ‘Hou je mij in het oog?’-kolom .

Je kunt het oefenen realtime opvolgen of terugkeren naar een bepaalde tijdsperiode (zoals in de lerarenomgeving)

Per leerling zie je welke oefenreeksen er gemaakt werden. Je kan de oefeningen in detail bekijken en herkent de score in een oogopslag dankzij de bijbehorende kleur (groen, oranje of rood). 

Het leerlingenoverzicht van de Bingel Raket leraren-app

Download de Bingel Raket-app

Scroll naar top