AFSTANDSLEREN

Afstandsleren met Bingel en Fourcast for Education

Met alle scholen in het basisonderwijs die, naar aanleiding van voorzorgsmaatregelen rond het coronavirus COVID-19, noodgedwongen de lessen moeten opschorten, is afstandsleren geen overbodige luxe meer. Door de samenwerking tussen Bingel en Google Partner: Fourcast for Education kunnen leerkrachten en leerlingen thuis het onderwijs en het leren verderzetten.

Hoe maakt de samenwerking tussen Bingel en Fourcast for Education afstandsleren mogelijk?

Door de samenwerking met onze partner Fourcast for Education zal je de inhoud van Bingel kunnen delen met je leerlingen. Concreet wilt dit zeggen dat we de creatieve inhoud van Bingel combineren met de communicatie- en samenwerkingsmogelijkheden van Google.

Wat kan je doen met Bingel en Google?

Laptop met G Suite
Google Meet
Google Classroom

Aan de slag met Google en Bingel!

Nog geen toegang tot G Suite for Education?

Nog geen G Suite for Education op school? Onze partner Fourcast for Education kan er met de versnelde procedure voor zorgen dat jouw school binnen het uur van start kan gaan met Google for Education.

Met één klik op de knop in verbinding met je leerlingen.

Eenmaal de schoolbeheerder de link tussen Bingel en Google heeft opgezet, sta je vanaf nu met één druk op de knop live in verbinding met je leerlingen via Bingel. Hierdoor is het volgende mogelijk:

Bingel naar-de-lesknop

Didactische tips en ondersteuning bij het online lesgeven

Hoe ondersteunen wij jullie verder?

Herbekijk het webinar: afstandsleren met Bingel en G Suite

Hulppagina's en stappenplannen

Zowel Fourcast for Education als Uitgeverij VAN IN ondersteunen jullie graag bij het organiseren van jullie afstandsonderwijs.

Benieuwd hoe je Bingel verder kan inzetten tijdens de lesloze weken? Neem dan een kijkje op onze hiervoor opgerichte pagina boordevol handige tips en tricks in verband met afstandsleren!

Wil je te weten komen hoe je G Suite for Education kan gebruiken? Neem deel aan één van hun webinars of bekijk hun handleidingen.

Wisa logo

Goed nieuws! Wisa synchroniseert zowel Microsoft Teams for Education als Google for Education voor jullie.

Aan de slag met G Suite for Education

In samenwerking met Google for Education-partner Fourcast for Education zal je in Bingel aan de slag kunnen met G Suite for Education.
G Suite for Education biedt gratis online tools die elke leerling en leerkracht overal en altijd kan gebruiken: Google Classroom en Hangouts Meet.

Fourcast for education logo

Hangout Meets

Google Classroom

Wat heb je als leerkracht nodig?

Werken met Bingel en GSuite for Education

Meer weten?

Ik heb nog nooit met G Suite for Education gewerkt

Fourcast for education logo

Werk jouw school nog niet met G Suite for Education?
Laat je school dan contact opnemen met onze Google for Education-partner Fourcast. Meer info hierover vind je op de tipspagina voor ICT-coördinatoren.