ONDERSTEUNING

Hoe kunnen wij jou helpen?

Voor iedereen die start met Bingel Planner in het lager onderwijs

Voor iedereen die start met Bingel Planner in het kleuteronderwijs

Heb je een vraag over het gebruik van Bingel? Dan is de kans groot dat je het antwoord hier terugvindt.

Op deze pagina vinden ouders enkele tips en handleidingen om met Bingel te werken.

Onze experts hebben de webinars opgenomen. Heb je een van onze webinars gemist? Of wil je de webinars opnieuw bekijken? Kies zelf wanneer je het webinar volgt. Je kijkt waar en wanneer je wilt en kan pauzeren naar wens.

Hoe ga je als school of leerkracht snel en doordacht aan de slag met afstandsonderwijs in het basisonderwijs? Raadpleeg onze pagina met handige documentatie en handleidingen om hiermee aan te slag te gaan.

Heb je nog vragen?

Het Bingelteam staat voor jou klaar!

Bingel Help

Extra informatie nodig over hoe je met Bingel werkt? Die vind je op de Bingel Helppagina’s.

Bingelsessies op school

De educatief adviseur voor jouw regio komt graag langs voor een Bingelsessie op maat van je team. Stuur hem of haar een mailtje om een sessie aan te vragen.

Heb je een Bingel-vraag?

Heb je nog een specifieke vraag over Bingel. Dan kan je die aan onze Bingelspecialisten stellen via onderstaand formulier

Bingel opleidingen

Om Bingel nog beter te leren kennen organiseren we verschillende opleidingsmomenten. De momenten dat deze plaatsvinden kan je terugvinden op onze opleidingenpagina.

Bingelacademie

Tijdens de Bingelacademie leer je o.a. over het personaliseren van het eiland voor bepaalde leerlingen, het bordboekgebruik, het opvolgen van de doelen, het klaarzetten van taken voor zorggroepjes, …
We bieden je team nu de kans om gratis een praktische workshop te volgen onder begeleiding van onze Bingelexperts. We organiseren de workshops op verschillende locaties in Vlaanderen. Daarnaast is er ook een onlinesessie.

Startsessies

Start je met één van onze nieuwe methodes en wil je deze (digitaal) helemaal onder de knie krijgen? Wil je nog handiger overweg kunnen met Bingel Planner voor het lager of kleuteronderwijs? Dat kan tijdens onze (gratis) startsessies aan het einde van de grote vakantie.