Zoufff! Mission X uitprobeerthema

Herbekijk het webinar Mission X!

Kon je niet deelnemen aan het webinar waarin het Zoufff! testtraject Mission X werd afgetrapt? Of wil je alvast kennismaken met het materiaal van ZOUFFF!? Herbekijk de opname van het webinar met een introductie van het ZOUFFF! proefthema Mission X! 

 

Zoufff! We zijn vertrokken.🚀

Veelgestelde vragen

Zoufff! zal bestaan uit leerwerkschriften en digitale lessen op Bingel. Er zal geen leerboek beschikbaar zijn. Dit heeft als voordeel dat er maar een schrift op de bank ligt en dat tekst en oefeningen bij elkaar staan. 

Dat is het boekje 'Mon kit de survie' en zit achteraan in het werkschriftje. Bij de toekomstige Destinations van Zoufff! zal dit telkens een apart boekje zijn.

De overige werkwoorden dienen enkel als infinitief of in de vorm van de eerste persoon gekend te zijn. Deze staan ook aangegeven in het kader. 

September 2023 komt de methode eerst voor het vijfde leerjaar uit. Vanaf september 2024 zal de methode beschikbaar zijn voor het zesde leerjaar.

September 2023 komt de methode eerst voor het vijfde leerjaar uit. Vanaf september 2024 zal de methode beschikbaar zijn voor het zesde leerjaar.

Scholen kunnen in principe vanaf het derde leerjaar formeel Frans onderwijzen. Dat is een keuze van de school. In dat geval kan je als school de eerste Missions uit 5 & 6 al gebruiken in het derde of vierde leerjaar. 

 Geen enkele methode brengt woordenschat op dezelfde manier aan, dus er zijn zeker verschillen tussen beide methodes. Grammaticaal loopt de methode wel gelijk met En Action. 

De kostprijs zal in de loop van schooljaar 2022 - 2023 tijdig gecommuniceerd worden, zodat iedereen dit tijdig kan incalculeren. 

Er worden geperforeerde woordkaartjes per leerling voorzien.


 Heb je hierna nog vragen? Stel ze via zoufff@vanin.be

Uitdagend

Met extra ingebouwde stimulansen en uitdagingen voor alle leerlingen.

Digitaal

Volledige digitale ondersteuning voor leerling en leerkracht

Ondersteund

Vlot hanteerbare handleiding voor snelle of diepgaande ondersteuning

Scroll naar top