Waarmee kunnen wij je helpen?

Wij helpen je vanaf je allereerste stappen tot aan je succes.

Reken maar!
TALENT
IJsbrekers
ik lees met hup en aap
Op verkenning
Bingel

Download jouw handige checklist

Neem via onze handige checklist een vliegende start in het nieuwe schooljaar. Volg de stappen op de lijst om niets over het hoofd te zien.

Starten met een nieuw leermiddel

Starten met een nieuwe methode vraagt om de nodige inwerktijd. Toch sta je er niet alleen voor. Wij ondersteunen jou doorlopend met handige tips en tricks en blijven jou gedurende het hele schooljaar inspireren. 

Heel leuk dat ik zoveel kon bijleren van jullie. Het is fijn dat jullie meedenken aan hoe ik alle mogelijkheden bij mijn leermiddel kan gebruiken.

Stem Bingel af op maat van jouw onderwijs

Ontdek verschillende tips en tricks hoe je jouw leerlingen optimaal kan ondersteunen via Bingel. Zo stem je Bingel helemaal af op maat van jouw onderwijs!

Starten met een nieuw leermiddel

Starten met een nieuw leermiddel

Startsessies

Start je dit jaar met een nieuw leermiddel van Uitgeverij VAN IN? Volg dan onze gratis startsessies. 

Bekijk vanaf 16 augustus de opleidingsfilmpjes van de methode waarmee je start en stel in de week van 23 augustus je vragen tijdens een live Q&A.

Onze uitgevers en educatief adviseurs bereiden je voor op een schitterende start!

Startersbegeleiding

Starten met een nieuwe methode vraagt om de nodige inwerktijd. Toch sta je er niet alleen voor! Wij ondersteunen jou doorlopend met handige tips en tricks en blijven jou gedurende het hele schooljaar inspireren. Schrijf je via onderstaande knop in om de tips in je mailbox te ontvangen.