Ondersteuning

Zo ondersteunt VAN IN jou

De start van het nieuwe schooljaar belooft bijzonder te worden. Daarom steken we bij VAN IN een tandje bij om jou extra te ondersteunen. Ons vitamine B(ingel)-pakket boordevol bijstand geeft je in september een stevige boost. 

Je kunt het hele schooljaar rekenen op ons team en onze handige tools. Je maakt ook kans om een echt vitaminepakket te winnen. Niet één keer, maar een heel schooljaar. 

Open het Vitamine B(ingel)-pakket dat eind augustus op je school is aangekomen. Neem daar je kraskaart uit, kras en win! Hoe je kan winnen, dat lees je onderaan deze pagina.

Met onze summatieve toetsen voor wiskunde en taal ken je meteen de beginsituatie en kan je snel voor elk kind een oefenaanbod op maat samenstellen. Meer informatie vind je op deze pagina.

We zetten je aan de start van het schooljaar goed op weg met een gratis opleiding om onze nieuwste methodes of Bingel goed onder de knie te krijgen. Hier heb je de mogelijkheid om de startsessies te (her)bekijken.

Heel het schooljaar lang kan je rekenen op inspirerende tips en tricks voor Reken Maar! en TALENT. Schrijf je hier in!

Stel je vragen, vind tips en volg gesprekken tussen medegebruikers in de verschillende Facebookgroepen. Op deze pagina vind je de verschillende groepen.

Volg Bingelsessies bij jou op school of via online webinars. Meer informatie over de aankomende Bingelacademie vind je hier.

Geen vraag is teveel voor onze experten. Je kan hun contactinformatie op deze pagina vinden.

In Bingel met een klik op het ‘?’ krijg je een antwoord op al je vragen. Je komt terecht op deze pagina.

Win een schooljaar lang gezond lekkers voor het team

We ondersteunen je graag met echte vitamines. Zo kan je een schooljaar lang elke maand een gezonde mand in de leraarskamer winnen. Zie je na het krassen 3 kroontjes? Dan heb je gewonnen!

Wedstrijdregelement:
  • Heb je 3 kroontjes dan win je elke maand van dit schooljaar een Vitamine B(ingel)-pakket.
  • De eerste maal wordt dit pakket aangeleverd in een mand. Gelieve deze mand te bewaren zodat je ze de volgende keren  terug kan aanvullen met de maandelijkse box vol energie.
  • De actie begint te lopen vanaf september, bezorg ons dus zeker voor 17 september de foto van het winnende biljet via mailbasisonderwijs@vanin.be  met vermelding van je school en jouw gegevens.
  • Voor elke maand dat het biljet later wordt ingestuurd, ontvang je een pakket minder.
Scroll naar top