Ondersteuning -
Meting beginsituatie

Aan de start van dit nieuwe schooljaar is het nog belangrijker om een idee te krijgen van de beginsituatie van je leerlingen voor wiskunde en taal. Daarom bieden wij de summatieve toetsen van het einde van het vorige leerjaar aan met een specifiek daaraan gekoppeld remediëringstraject. Zo kan je bij de start van het schooljaar elk kind specifiek bijwerken op eventuele tekorten. 

De toetsen zijn gebasseerd op de basisleerstof die het kind hoort te kennen bij de aanvang van het schooljaar. Afhankelijk van het resultaat kan je snel een oefenaanbod op maat voor iedere leerling aanbieden via Bingel, zowel op papier als digitaal.

De toetsen zijn beschikbaar voor Reken Maar!, Rekensprong Plus, TALENT en Tijd voor Taal accent – Taal (in de differentiatiemodule via de Bingel Max licentie). 

Wiskunde

Reken Maar!

De summatieve toets voor Reken Maar! per leerjaar kan je vinden in de evaluatiemodule in Bingel. Op basis van de toetsresultaten kan je makkelijk een individueel remediëringsaanbod maken voor elke leerling.

Rekensprong Plus merkafbeelding

Rekensprong Plus

De summatieve toets voor Rekensprong Plus per leerjaar kan je vinden in de differentiatiemodule in Bingel. Op basis van de toetsresultaten kan je makkelijk een individueel remediëringsaanbod maken voor elke leerling.

Taal

TALENT

De summatieve toets voor TALENT per leerjaar kan je vinden in de evaluatiemodule in Bingel. Op basis van de toetsresultaten kan je makkelijk een individueel remediëringsaanbod maken voor elke leerling.

Tijd voor Taal accent - Taal

Tijd voor Taal accent

De summatieve toets voor TvT accent - Taal & Spelling per leerjaar kan je vinden in de differentiatiemodule in Bingel. Op basis van de toetsresultaten kan je makkelijk een individueel remediëringsaanbod maken voor elke leerling.

Scroll naar top