Ondersteuning bij: IJsbrekers

In de kijker

Facebookgroepen

In deze groepen krijg je tips, kan je materialen uitwisselen en heb je de kans om vragen te stellen aan collega’s die met IJsbrekers werken.

0 +
aangesloten leerkrachten

Bekijk de opleidingsfilmpjes en schrijf je in voor de vragensessies!

Start je in september met IJsbrekers? Dan vind je op deze pagina een aantal opleidingsfilmpjes die je wegwijs maken in de werkwijze van jullie nieuwe methode. Deze filmpjes bekijk je wanneer het jou past en zijn de ideale voorbereiding voor het gloednieuwe schooljaar.

Heb je na het bekijken van deze opleidingsfilmpjes nog vragen? Stel jouw vragen dan tijdens onze live Q&A-sessie aan het IJsbrekers-teamZo ben je helemaal voorbereid om met IJsbrekers te starten!

Facebookgroepen

In deze groepen krijg je tips, kan je materialen uitwisselen en heb je de kans om vragen te stellen aan collega’s die met IJsbrekers werken.

0 +
aangesloten leerkrachten

Tips en inspiratie bij IJsbrekers

  • Alles
  • Kleuters
  • Schoolstart
  • Toetsen, remediëren en verrijken
Alles
  • Alles
  • Kleuters
  • Schoolstart
  • Toetsen, remediëren en verrijken

Tips bij de instructiefilmpjes

De inhoud van de rekenleerstof komt in de instructiefilmpjes van IJsbrekers op een duidelijke en speelse manier aan bod. Leerlingen kunnen via Bingel de instructiefilmpjes ook thuis raadplegen. In deze tip duiden we graag hoe je de instructiefilmpjes verder kan inzetten in jouw klaspraktijk!

» Lees de tip
Bingel Evaluatie header

Tips bij het evaluatieluik van IJsbrekers

Benieuwd waar je alle toetsen terugvindt op Bingel en hoe je hiermee aan de slag gaat? We geven jou graag enkele praktische tips mee!

» Lees de tip
Bingel Bordboeken header

Tips bij de bordboeken van IJsbrekers

De bordboeken bij IJsbrekers bevatten heel wat handige functionaliteiten. Wat is het verschil tussen het bordboek en de bordles? Waar vind ik een bordles terug? Hoe open en sluit ik een bordles? Na het lezen van deze tip heb je een antwoord op al deze vragen en word je een echte expert in het gebruik van jouw bordboeken en -lessen!

» Lees de tip

Aan de slag met de inspiratiemap voor kleuters

Onderzoek bevestigt het belang om tijdig te starten met een systematisch aanbod voor wiskunde. Kleuters hebben een grote leerhonger en kunnen heel wat uitdaging aan, mits het regelmatig en consequent wordt aangeboden. Met IJsbrekers beschik je over een stevige basis waarop jij kunt steunen om jouw kleuters een sterke start voor wiskunde te geven.

» Lees de tip

Waar vind ik mijn leermaterialen op Bingel?

Bang om te verdwalen op Bingel? Op zoek naar een specifiek document? We loodsen je graag even door Bingel zodat je vlot van start kan gaan.

» Lees de tip

Startersopleiding

Handige tips en tricks

Ons team van auteurs, uitgevers en educatief adviseurs bereiden je voor op een schitterende start!

Digitale ondersteuning

We overlopen de belangrijkste functionaliteiten in Bingel die je kan gebruiken bij het werken met de methode.

Stel ons jouw vragen

Stel jouw vragen aan de experten tijdens een live Q&A-sessie! Volg deze alleen of samen met het hele schoolteam.

Startte je in september met IJsbrekers? Dan vind je hier verschillende opleidingsfilmpjes op deze pagina die je helemaal wegwijs maken in de werkwijze van jullie nieuwe methode. Deze filmpjes bekijk je wanneer het jou past en zijn de ideale voorbereiding op het nieuwe schooljaar.

Bekijk de opleidingsfilmpjes

Nog vragen na het volgen van de startersopleiding?

Heb je na het bekijken van de filmpjes nog vragen of wil je nog meer duiding?  Schrijf je in voor de IJsbrekers-vragensessie op maandag 23 augustus om 11 of 15 u of woensdag 25 augustus om 11 of 15 u. Onze IJsbrekers-experten staan dan klaar om al je vragen te beantwoorden. Inschrijven is noodzakelijk.

Scroll naar top

Stel je vraag!

Vragensessie IJsbrekers