Ondersteuning bij: IJsbrekers

In de kijker

Schrijf je in voor de startersopleiding!

Start je in september met IJsbrekers? Dan vind je vanaf 16 augustus een aantal opleidingsfilmpjes op deze pagina die je wegwijs maken in de werkwijze van jullie nieuwe methode. Deze filmpjes bekijk je wanneer het jou past en zijn de ideale voorbereiding voor het gloednieuwe schooljaar.

Heb je na het bekijken van deze opleidingsfilmpjes nog vragen? Stel jouw vragen dan tijdens onze live Q&A-sessie aan het IJsbrekers-teamZo ben je helemaal voorbereid om met IJsbrekers te starten!

Facebookgroepen

In deze groepen krijg je tips, kan je materialen uitwisselen en heb je de kans om vragen te stellen aan collega’s die met IJsbrekers werken.

0 +
aangesloten leerkrachten

Startersopleiding

Start je in september met IJsbrekers? Dan vind je vanaf 16 augustus verschillende opleidingsfilmpjes op deze pagina die je helemaal wegwijs maken in de werkwijze van jullie nieuwe methode. Deze filmpjes bekijk je wanneer het jou past en zijn de ideale voorbereiding op het nieuwe schooljaar.


dagen tot de opleidingsfilmpjes online staan

Handige tips en tricks

Ons team van auteurs, uitgevers en educatief adviseurs bereiden je voor op een schitterende start!

Digitale ondersteuning

We overlopen de belangrijkste functionaliteiten in Bingel die je kan gebruiken bij het werken met de methode.

Stel ons jouw vragen

Stel jouw vragen aan de experten tijdens een live Q&A-sessie! Volg deze alleen of samen met het hele schoolteam.

Nog vragen na het volgen van de startersopleiding?

Heb je na het bekijken van de filmpjes nog vragen of wil je nog meer duiding?  Schrijf je in voor de IJsbrekers-vragensessie op maandag 23 augustus om 11 of 15 u of woensdag 25 augustus om 11 of 15 u. Onze IJsbrekers-experten staan dan klaar om al je vragen te beantwoorden. Inschrijven is noodzakelijk.

Scroll naar top

Vragensessie IJsbrekers