Ondersteuning bij: ik lees met hup en aap

In de kijker

Schrijf je in voor de startersopleiding!

Start je in september met ik lees met hup en aap? Dan vind je vanaf 16 augustus een aantal filmpjes op deze pagina die je wegwijs maken in de werkwijze van jullie nieuwe methode. Deze filmpjes bekijk je wanneer het jou past en zijn de ideale voorbereiding voor het gloednieuwe schooljaar.

Heb je na het bekijken van deze opleidingsfilmpjes nog vragen? Stel jouw vragen dan tijdens onze live Q&A-sessie! Zo ben je helemaal voorbereid om met ik lees met hup en aap te starten!

Facebookgroep

In deze groep krijg je tips, kan je materialen uitwisselen en heb je de kans om vragen te stellen aan collega’s die net als jij met ik lees met hup en aap werken.

0 +
aangesloten leerkrachten

Startersopleiding

Start je in september met ik lees met hup en aap? Dan vind je vanaf 16 augustus verschillende opleidingsfilmpjes op deze pagina die je helemaal wegwijs maken in de werkwijze van jullie nieuwe methode. Deze filmpjes bekijk je wanneer het jou past en zijn de ideale voorbereiding op het nieuwe schooljaar.


dagen tot de opleidingsfilmpjes online staan

Handige tips en tricks

Ons team van auteurs, uitgevers en educatief adviseurs bereiden je voor op een schitterende start!

Digitale ondersteuning

We overlopen de belangrijkste functionaliteiten in Bingel die je kan gebruiken bij het werken met de methode.

Stel ons jouw vragen

Stel jouw vragen aan de experten tijdens een live Q&A-sessie! Volg deze alleen of samen met het hele schoolteam.

Nog vragen na het volgen van de startersopleiding?

Heb je na het bekijken van de filmpjes nog vragen of wil je nog meer duiding?  Schrijf je in voor de ‘ik lees met hup en aap’-vragensessie op dinsdag 24 augustus om 11 u of donderdag 26 augustus om 15 u. Onze experten aanvankelijk lezen staan dan klaar om al je vragen te beantwoorden. Inschrijven voor de vragensessie is wel noodzakelijk.

Scroll naar top

Vragensessie aanvankelijk lezen