Ondersteuning bij: Op verkenning

In de kijker

Schrijf je in voor de startsessies!

Start je in september met Op verkenning? Bezoek dan op 16 augustus deze pagina voor een heel aantal opleidingsfilmpjes die je wegwijs maken in de werkwijze van jullie nieuwe methode. Deze filmpjes bekijk je wanneer het jou past en zijn de ideale voorbereiding voor het gloednieuwe schooljaar.

Bovendien organiseren wij een live Q&A waar je al jouw vragen kan stellen aan het Op verkenning-team! Zo ben je helemaal voorbereid om met Op verkenning te starten!

Startersopleiding

Start je in september met Op verkenning? Dan vind je vanaf 16 augustus verschillende opleidingsfilmpjes op deze pagina die je helemaal wegwijs maken in de werkwijze van jullie nieuwe methode. Deze filmpjes bekijk je wanneer het jou past en zijn de ideale voorbereiding op het nieuwe schooljaar.


dagen tot de opleidingsfilmpjes online staan

Handige tips en tricks

Ons team van auteurs, uitgevers en educatief adviseurs bereiden je voor op een schitterende start!

Digitale ondersteuning

We overlopen de belangrijkste functionaliteiten in Bingel die je kan gebruiken bij het werken met de methode.

Stel ons jouw vragen

Stel jouw vragen aan de experten tijdens een live Q&A-sessie! Volg deze alleen of samen met het hele schoolteam.

Nog vragen na het volgen van de startersopleiding?

Heb je na het bekijken van de filmpjes nog vragen of wil je nog meer duiding?  Schrijf je in voor de Op verkenning-vragensessie op vrijdag 27 augustus om 10:30 u. Onze experten staan dan klaar om al je vragen te beantwoorden. Inschrijven voor de vragensessie is wel noodzakelijk.

Scroll naar top

Vragensessie Op verkenning