Bingel Differentiatie header

Differentiëren en evalueren bij TALENT

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Wat is het doel van deze opleiding?

Als leerkracht word je elk jaar ongetwijfeld geconfronteerd met heel wat niveauverschillen in jouw klasgroep. Je bent goed op weg, maar merkt dat een aantal leerlingen niet meekunnen en dat je ze aan het verliezen bent. Daarnaast zijn er een aantal leerlingen voor wie het niet snel genoeg kan gaan: zij zitten je op de hielen, vliegen door de leerstof heen, dreigen zich te vervelen… 

Na het aanbrengen van de leerinhouden, is het bovendien noodzakelijk om te evalueren of elke leerling de leerstof begrepen en geautomatiseerd heeft. Wat zijn de capaciteiten, interesses, niveau en beheersing van de aangebrachte leerstof? En voor welke onderdelen heeft de leerling nog nood aan remediëring of verrijking?

Het is duidelijk dat differentiëren en evalueren onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. In deze opleiding verdiepen we ons dan ook in de manieren waarop je met TALENT kan inspelen op de specifieke noden van elk kind. We helpen je graag op weg, geven je tips en tricks en zorgen dat je hiermee kan omgaan. 

Waar krijg je toegang toe?

Door je simpelweg te registreren krijg je toegang tot de online opleiding. Deze kan je volgen wanneer het jou past.