Webinars

Volg onze live webinars!

Uitgeverij VAN IN organiseert een heel aanbod aan gratis online opleidingen. Dit online aanbod vinden jullie terug via het onderstaande overzicht. Vind je een opleiding die je interesseert, aarzel dan niet om in te schrijven.

Aankomende webinar

Er zijn momenteel geen aankomende webinars.

Afgelopen webinars:

Bingelacademie

In Bingel zijn er heel wat mogelijkheden die nog niet door iedereen gekend zijn.
Zo krijgen we geregeld vragen over het personaliseren van het eiland voor bepaalde leerlingen, het gebruik van het bordboek, …
Onze Bingelexperts lichtten de verschillende mogelijkheden toe in de Bingelacademie sessies.

Bingelacademie voor Beginners

Bingelacademie voor Gevorderden

Bingelacademie voor Kenners

Bingel voor directies en beleidsmedewerkers


Tijdens dit webinar toonden we hoe je:

  • Bingel kan gebruiken om de leerresultaten van alle leerlingen op te volgen via overzichten op school-, klas- of groepsniveau.
  • Bingel inzet in het kader van je schoolbeleid: welke differentiatiemogelijkheden er zijn en hoeveel differentiatietaken er zijn klaargezet.
  • Aan de hand van het licentieportaal Bingel instelt op maat van de school.

Online lesgeven met Bingel en Google of Microsoft

Tijdens deze webinars tonen onze Bingelexperts hoe je met je ‘online lesgeven’ tegel aan de slag kan. Er wordt getoond hoe een online les eruit zal zien en geven nog enkele didactische suggesties mee omtrent afstandsleren.

Afstandsleren met Bingel in combinatie met Google of Microsoft

Tijdens deze webinars lichtten de Bingelexperts en de experts van Fourcast for Education en Microsoft toe hoe je Bingel en Google Meet/Microsoft Teams for Education optimaal combineert in deze periode van afstandsleren en hoe deze mogelijkheden binnenkort worden geïntegreerd in Bingel.