VAN IN-dag: Interview Wendy

Welkom op de allereerste virtuele VAN IN – Dag ooit!

Op de VAN IN-dag kan je naar jaarlijkse gewoonte kennismaken met onze laatste nieuwe leermiddelen. Elk jaar opnieuw kijken we er enorm naar uit om je te ontvangen. Dit jaar pakken we het door omstandigheden iets anders – en 100% digitaal – aan. En toch staan we nog steeds op dezelfde manier voor je klaar.

Hetzelfde, maar dan anders

Tijdens de virtuele VAN IN-dag kan je presentaties bekijken waarin onze educatief adviseurs én uitgevers uitgebreid uitleg geven over onze leermiddelen. Je kan de verschillende sessies doorlopend bezoeken van 10 maart om 13:00 uur tot 9 april, op een moment dat voor jou past.

Daarnaast is er net als op onze fysieke VAN IN-dagen ook een leermiddelenbeurs. Hier vind je voor elk leermiddel een eigen stand waar je methodewijzers, presentatiebundels en andere nuttige informatie kan downloaden. Bovendien kan je op de leermiddelenbeurs ook beoordelingspakketten van de methodes en/of een proeflicentie voor Bingel Zorg en Evaluatie aanvragen.

Tijdens de virtuele VAN IN-dag ontdek je alles
over onze gloednieuwe leermiddelen.

– Reken Maar!
– TALENT
– Op verkenning
– ik lees met hup en aap
– IJsbrekers
– Bingel Zorg en Evaluatie

Wegwijs op ons digitaal platform

De virtuele VAN IN-dag is een platform met drie onderdelen: de inkomhal, de presentaties en de leermiddelenbeurs. Nadat je inlogt, krijg je in de inkomhal een korte video met een rondleiding. Zo weet je meteen waar je alle presentaties kan bekijken en hoe je een bezoek kan brengen aan de leermiddelenbeurs.

De virtuele VAN IN-dag bestaat
uit drie onderdelen:

De inkomhal: bij de infobalie staan we klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Bovendien kan je de welkomstvideo bekijken waarbij je een korte rondleiding krijgt doorheen het platform.
De presentaties: hier ga je naar de verschillende presentaties waarbij je kan doorklikken op de presentatie van je keuze.
De leermiddelenbeurs: hier vind je alle standjes met meer informatie over de leermiddelen. Je kan op elke stand terecht met al je vragen over de methode en je kan documenten downloaden in je virtuele boekentas.

Wij staan voor je klaar

Hoewel we ons event deze editie noodgedwongen iets anders aanpakken, zal je ons ook dit jaar ‘in levende lijve’ zien. Tijdens de virtuele VAN IN-dag op 10 maart kan je zowel bij de infobalie als op de verschillende leermiddelenstanden chatten met ons team. We staan tussen 13:00 en 22:00 uur klaar om al je vragen te beantwoorden.

Kan je er niet bij zijn op 10 maart?

Geen nood. Onze virtuele VAN IN-dag blijft doorlopend beschikbaar van 10 maart om 13:00 uur tot 9 april.

Jij komt toch ook?
Schrijf je snel in voor onze allereerste virtuele VAN IN-dag en ontdek alles over onze nieuwste leermiddelen.

Na registratie ontvang je een bevestigingsmail met de link naar het online platform en je persoonlijke inloggegevens. Met deze gegevens heb je toegang tot alle sessies en downloads.

Reageer hier en beschrijf in een dichterlijke lijn, hoe gezellig het in jouw klasje wel kan zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *